heikkinenfoto.blogg.se

2020-10-25
08:39:35

iPhone 12 PRO

Nu har det gått ett tag sedan jag fotade med iPhone som enda kameran. Jag sålde mina alla kameror för några veckor sedan. Det blev inget fotande och jag tröttnade lite på att ha med allt i skogen eller på andra platser jag tänkte fota. 
Jag blev lite sugen på nya iPhone 12 PRO när sista Apple eventet gick av stapeln. Så det blev att beställa den direkt när det blev möjligt. 

(null)

Så efter en vecka, låg den på bordet. 
Kartongen var riktigt snygg. Telefonen lika så men den var lite smalare och kändes som deras modeller för många år sedan. Det var en liten besvikelse men den ska vara bra enligt min kompis (låt oss kalla honom Jimmy) och han tyckte att jag skulle ha denna mobil istället för min gamla Xr. Den skulle även ha en större sensor men visst är det inte fullformatssensor men jag har skrivit ut bilder tagna med iPhone Xr i format A2 med ok kvalitet. 
Det kom ingen laddare med till denna så det blev att inköpa deras nya MagSafe laddare till mobilen som även ska fungera på iwatch. 

(null)

Nu har jag haft denna mobil över helgen och den fungerar bra. Det finns många olika inställningar och möjligheter så vi får se hur det blir med fotograferandet i framtiden. 
Här kommer lite bilder från första kvällen för att testa nattfoto som är en av dess nyheter. 

(null)

(null)

(null)

Sedan testade jag den idag ute på morgonpromenaden med Hera. 

(null)

(null)

Färgerna känns bra och vi får se om nästa inlägg fortsätter i den positiva syn denna mobil gett mig denna helg.