heikkinenfoto.blogg.se

2023-09-25
11:37:00

Lite mer tid med Fujifilm GFX100S

Nu har jag haft kameran en lite längre stund och detta har gjort att jag kunnat testa denna kamera och objektiv lite mer.
 
 
Jag har också updaterat kameran och oblrktivets firmware till den senaste och jag märker ingen skillnad med detta i användandet av kameran.
 
 
Det jag kan säga är att kameran levererar mycket bra bilder och de är otroliga i kvalitet. Dock skall jag säga att autofokusen inte är så snabb men den fungerar bra om man ha den extra havla sekunden den tar om jag byter motiv. Jag har inte ännu hunit fota fåglar i rörelse eller liknande.
 
Jag var ut till Rågsved och besökte klotterområdet. Vilka coola bilder de har målat i området men det finns också en baksida av detta området. Det är lite stökiga personer på platsen och det finns mycket skräp och glas och kanyler i området så det är ett kanske inte helt hälsosamt ställe att gå omkring i.
 
 
Dock är graffitin otrolig och här är några av de som jag beundrade på plats.
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags var vi ute på Ängsö för att gå en sväng med Hera och då tog jag lite bilder från naturen so är så trevlig ute på öarna i Mälaren. Hera fick också en badtur, troliogen en av de sista för 2023.
 
 
Landskapsfotograferingen med denna kamera är helt underbar, jag gillar detta format av bilder och det komnmer nog att skrivas ut en del av dessa hos crimson.se då deras glas och metall eller trä utskrifter är riktigt trevliga.
 
Jag lägger upp lite blandade bilder här från turen på Ängsö i söndags.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan blev det en sväng till Svanå med Fia och Sucken för att fota lite vatten i rörelse.
 
 
 
Sedan ett stopp på vägen hem
 
 
 
Nu är kvaliteten på bilderna på denna sida inte helt överrensstämmande med verkligheten men de är riktigt bra. Jag är imponerad av denna kamera och skulle gärna ha några till gluggar till denna.